1311314707_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

"Kun meillä siis on suuri ylimmäinen pappi, läpi taivasten kulkenut, Jeesus, Jumalan Poika, niin pitäkäämme kiinni tunnustuksesta. Käykäämme sen tähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan" Heb. 4:14, 16.


Herra Jeesus Kristus on meidän suuri auttajamme rukouksessa. Hän on Isän edessä meidän Puolustajamme ja suuri Ylimmäinen Pappimme. Läpi aikakausien Hän on palvellut meitä esirukouksillaan Hän ottaa vajavaiset pyyntömme, puhdistaa ja korjaa niiden virheet ja erehdykset. Sitten Hän esittää ne Isälle ja pyytää vastausta oman sovintoverensä ja vanhurskautensa tähden.

Veli, oletko väsynyt rukoilemaan? Katso ylös! Siunattu Puolustajasi on jo esittänyt pyyntösi Isälle ja murehduttaisit Hänet, jos vetäytyisit pois taistelusta juuri voiton hetken koittaessa. Hän on mennyt sisälle kaikkeinpyhimpään käsissään sinun nimesi. Ja sanasaattaja on pian matkalla luoksesi. Pyhä Henki vartoo luottamustasi kuiskatakseen sydämeesi taivaasta tulleen vastauksen: "Se on täytetty!"

A.B. Simpson