1317035200_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mooses jo ollessaan Israelin kansan johtajana kehotti kansaa kertomaan Jumalan suurista teoista.


  1. Moos: 10: 2 ja että sinä kertoisit lapsillesi ja lastesi lapsille, mitä minä olen tehnyt Egyptiläisille, ja minun tunnustekoni, jotka olen tehnyt heidän keskellänsä, tietääksenne, että minä olen Herra.

Ja vielä 5 Moos. 6:20-25.


Kun poikasi vastaisuudessa kysyy sinulta ja sanoo: 'Mitä merkitsevät ne todistukset, säädökset ja oikeudet, jotka Herra, meidän Jumalamme, on teille antanut?'
niin vastaa pojallesi: 'Me olimme faraon orjia Egyptissä, mutta väkevällä kädellä Herra vei meidät pois Egyptistä.
Ja Herra teki suuria ja tuhoisia tunnustekoja ja ihmeitä Egyptissä faraolle ja kaikelle hänen hoviväellensä meidän silmiemme edessä,
mutta meidät hän vei sieltä pois ja johdatti meidät siihen maahan, jonka hän valalla vannoen oli luvannut meidän isillemme, ja antoi sen meille.
Ja Herra käski meidän pitää kaikki nämä säädökset ja peljätä Herraa, meidän Jumalaamme, että me aina menestyisimme ja hän pitäisi meitä elossa, niin kuin tähän päivään saakka on tapahtunut.
Ja se on koituva meille vanhurskaudeksi, että tarkoin noudatamme kaikkia näitä käskyjä Herran, meidän Jumalamme, edessä, niin kuin hän on meitä käskenyt.'


Israelilaiset jo kertoivat lapsilleen ja lastenlapsilleen Herran suurista teoista, kaikesta mitä he saivat kokea. Näin meidänkin pitäisi tehdä.


Apt. 1:8. Vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maailman ääriin saakka.


Me olemme Jeesuksen Kristuksen todistajia. Hän on antanut meille voiman todistaa Hänestä.


1 Kor. 14:26 Kuinka siis on, veljet? Kun tulette yhteen, on jokaisella jotakin annettavaa: millä on virsi, millä opetus, millä ilmestys, mikä puhuu kielillä, mikä selittää; kaikki tapahtukoon rakennukseksi.


Tässä kokouksessa saamme laittaa käytäntöön tämä Raamatunjakeen. Varmasti jokaisella on jotakin kerrottavaa Hänestä. Jeesus Kristus elää. Hän elää meidän arkielämässämme ja toimii, auttaa ja rohkaisee. Tule kertomaan, mitä olet kokenut, mitä Hän on puhunut sinulle ja kuinka vastannut rukouksiisi. Joku saattaa tarvita todistustasi. Se voi olla hyvin tärkeä jollekulle ja sinä saat siitä kiitoksen Herralta. Kun annat sen eteenpäin, niin Herra lisää sinulle antimiaan. Meidän pitäisi olla niin avoimia Herran kädessä, että kun saamme jotakin, annamme sen eteenpäin. Näin tehden, nämä hengelliset asiat eivät pääse sammaloitumaan. Olkaamme rohkeita ja näin kertoen vahvistamme toinen toistemme uskoa.


1 Kor. 15: 58. Sen tähden rakkaat veljeni, olkaa lujat, järkähtämättömät, aina innokkaat Herran työssä, tietäen, että teidän vaivan näkönne ei ole turha Herrassa..


Hän on uskollisista uskollisin ja seisoo sinun tukenasi. Vahvistukaa siis, siinä armossa, joka on Kristuksessa Jeesuksessa.

1286351793_img-d41d8cd98f00b204e9800998e