ERISTYKSEN AIKA
by David Wilkerson

Tiedän, miltä tuntuu taivaallinen hiljaisuus, kun Jumalasta ei ole kuulunut aikoihin. Olen käynyt läp, täydellisen hämmennyksen aikoja ilman selvää johdatusta. Se hiljainen pieni ääni takanani on kokonaan vaiennut. Oli aikoja, jolloin minulla ei ole ollut ystävän ystävää lähellä, tyydyttämässä sydäntäni neuvon sanoilla. Kaikki johdatuksesta oppimani mallit olivat menneet hukkaan. Minut oli jätetty täydelliseen pimeyteen. En nähnyt eteeni ja tein virheen toisensa perään. Halusin sanoa: "Oi Jumala, mitä on tapahtunut? En tiedä ollenkaan, minne mennä!"

Peittääkö Jumala todella kasvonsa niiltä, jotka rakastavat häntä? Voisiko olla mahdollista, että hän nostaa kätensä hetkeksi aikaa opettaakseen meille luottamusta ja riippuvuutta? Raamattu vastaa selvästi: "Niinpä Jumala ainoastaan koetellakseen häntä ja tullakseen tuntemaan kaiken, mitä hänen sydämessään oli, jätti hänet"(2 Aik. 32:31).

Saatat juuri nyt olla käymässä läpi koetusten tulvaa. Tiedät, mistä puhun, kun sanon, että taivas on kova kuin vaski. Tiedät kaiken toistuvista epäonnistumisista. Olet odottanut ja odottanut vastauksia rukouksiisi. Sinulle on annettu juotavaksi kärsimyksen malja. Ei mikään eikä kukaan voi koskettaa sydämesi syvintä tarvetta!

Silloin sinun on aika rohkaista itsesi! Ei sinun tarvitse pystyä nauramaan tai iloitsemaan, koska et ehkä ole juuri nyt niin onnellinen. Itse asiassa, sinulla saattaa olla vain kaaos sielussasi, mutta voit olla varma että Jumala on yhä kanssasi, koska Raamattu sanoo: "Herra istui valtaistuimellaan, ja vedenpaisumus tuli. Herra istuu kuninkaana iankaikkisesti" (Ps.29:10).

Ihan pian kuulet Hänen äänensä: "Älä hermostu, älä joudu pakokauhun valtaan. Pidä vain katseesi minussa. Anna kaikki asiasi minun haltuuni." Tulet näkemään, että pysyt aina hänen uskomattoman rakkautensa kohteena