200706yi7p82qyei-normal.jpg

 

Taivas-kuolemattomuuden paikka

 

Jumala on luvannut meille uuden ruumiin uudessa kodissamme.Taivas on kuolemattomuuden paikka. Paavali kirjoitti korinttolaisille:tämän katoavaisen pitää pukeutuman katoamattomuuteen, ja tämän kuolevaisen pitää pukeutuvan kuolemattomuuteen.  Mutta kun tämä katoavainen pukeutuu katoamattomuuteen ja tämä kuolevainen pukeutuu kuolemattomuuteen silloin toteutuu se sana, joka on kirjoitettu:Kuolema on nielty ja voitto saatu.1.Kor 15:53,54


Tämä merkitsee sitä,että kun olemme päässeet taivaaseen,emme enää ole aineellisen kahleissa.Voitko kuvitella tätä? Vammainen, sairas, väsynyt ruumiimme on silloin kaunis ja voimakas.


Eräs leski asui poikansa kanssa kurjassa ullakkohuoneessa. Hän oli aikoinaan mennyt naimisiin vanhempiensa tahtoa vastaan ja muuttanut miehensä kanssa vieraaseen maahan. Mies oli osoittautunut vastuuttomaksi ja uskottomaksi. Kuollessaan mies ei ollut jättänyt vaimolleen ja lapselleen mitään. Suurin ponnistuksin leski onnistui jotenkuten huolehtimaan kaikkien välttämättömimmistä tarpeista.


Lapsen onnellisimmat hetket olivat ne, joina äiti otti hänet syliinsä ja kertoi hänelle oman isänsä kodista vieraalla maalla. Äiti kertoi vihreästä nurmikosta, komeista puista, kedon kukista, kauniista tauluista ja herkullisesta ruuasta. Lapsi ei ollut koskaan nähnyt isoisänsä kotia,mutta hänelle se oli maailman kaunein paikka. Hän odotti sitä päivää, jona pääsisi sinne asumaan.


Kerran postinkantaja koputti ullakkohuoneen ovelle. Äiti tunnisti kirjeen käsialan ja avasi kuoren vapisevin käsin.Kuoressa oli sekki ja kirjelappusessa vain kaksi sanaa Tule kotiin. Jonakin päivänä me saamme kokea saman. Emme tiedä milloin kutsu tulee. Ehkä kesken kiireisen työn, ehkä pitkällisen sairauden jälkeen. Mutta jonakin päivänä rakastava käsi laskeutuu olallemme ja meille sanotaan lyhyesti Tule kotiin.


Jos tunnemme Jeesuksen, meidän ei tarvitse pelätä kuolemaa.Kristitylle kuolema on kotiin lähtö.
Billy Graham