1794362z6gschaj61-normal.jpg


Kristus eräänä päivänä

VERTAUSKUVA KRISTUKSEN KUNNIAAN KOROTTAMISESTA.

Orjantappurakruunu tuo mieleeni vastakohdan: mitä Jeesus eräänä päivänä on kantava. Raamattu puhuu päivästä, jolloin Herran tuntemus peittää maan, niin kuin vedet peittävät meren.
Vanha testamentti kertoo meille Jes 55:13: ”Orjantappurain sijaan on kasvava kypressejä, nokkosten sijaan on kasvava myrttipuita - -.” Se puhuu päivästä, jolloin ei enää ole oleva piikkejä ruusuissa, ei kyyneleitä kasvoilla, ei tuskaa ruumiissa, ei surua sydämessä. Se puhuu päivästä, jolloin Herraa korotetaan ja Hän on oleva kuningasten Kuningas ja herrain Herra.
Se puhuu juuri siitä päivästä sanoessaan: ”Sentähden onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman, niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman - - ” (Fil 2:9-10). Jokainen polvi on notkistuva, ei vain minun! Jokaisen pelastetun ja kadotetun on notkistuttava ja kunnioitettava Herraa sinä päivänä, kun Hänet korotetaan kuningasten Kuninkaaksi.
Ystäväni, olen iloinen siitä, että olen Jeesuksen ystävä, kun tuo päivä tulee – ja Hän on nyt jo Vapahtajani. Oletko Sinä jo Hänen?
Orjantappurakruunu! – Se vaihtuu Kunnian Kuninkaan hallituskruunuksi!


Tom Malone
Airut