00531-normal.jpg

 

 

Vuoden alkaessa



Eteemme astuu uusi vuosi. Uusi vuosi on niin pieni vielä, ettei tiedä tulevasta mitään. Jokainen päivä tuo kuitenkin aina uutta, uutta tietoa, viisautta ja kokemusta. Jumalan kädessä on meidän tulevat päivät. Jumala tahtoo siunata sinullekin nyt alkavan vuoden ja tehdä siitä armon vuoden.

 

Pyytäkäämme Jumalalta virvoittavia lähteitä alkavalle vuodelle, että olisi aina antaa joku rohkaisun, lohdutuksen ja virvoituksen sana vierellä kulkevalle. On hyvä tietää, että Jumalan silmä seuraa jokaista päiväämme ja Hänen korvansa kuulee jokaisen pyyntömme. Hän kuulee sen kaikkein hiljaisimman ja arimmankin huokauksen, joka ei ehdi suusta tulla ulos. Niin ihmeellinen on Herra. Hän on rikas antaja jokaiselle, joka Häntä avuksi huutaa. Tulkoon Jumalan Sana rakkaaksi meille, sillä siitä pöydästä saa syödä sielunsa terveeksi. Rikkaaksi ja hyväksi koituu uusi vuosi sille, joka tahtoo elää näiden ohjeiden mukaan: Karttaa pahaa ja iloitsee Herran laista. Sellainen ihminen on autuas.

Rukoilkaamme: ”Herra, kiitos uudesta vuodesta. Auta meitä elämään nimellesi kunniaksi. Varjele kaikesta pahasta. Johdata meitä iankaikkisella Elämän tiellä. Ole Sinä meille ravinto ja juoma kasvaaksemme sitä kasvua, jota Sinä haluat persoonallisuutemme kautta tuoda julki. Varjele Isänmaatamme. Anna rauhan säilyä maassamme. Häädä pahan valta ja tule Sinä maamme kuninkaaksi ja hallitsijaksi. AAMEN.”

Armorikasta Uutta Vuotta lukijoille.

 

 

1250184573_img-d41d8cd98f00b204e9800998e