osan%C3%A4kyy-normal.jpg

 

Mietin tässä Jeesusta. Hän on Isän rakkauden lahja meille. Jeesuksen kautta meillä on paljon hyvää. Hän on kantanut meidän syntimme ristin puulla ja näin sovittanut meidät taivaallisen Isän kanssa. Tuo hinta oli hyvin, hyvin kallis. Ei kulta, ei hopea,ei jalokivet riittäneet maksamaan meistä tuota hintaa, vaan tarvittiin paljon jalompi ja kalliimpi hinta, Jumalan Pojan kallis veri.

Jeesuksessa meillä on mittaamattomat aarteet. Tässä maailmassa ei ole sellaisia aarteita, joita Jeesuksessa on. Eivätkä maailman ihmiset osaa arvostaa niitä. Jeesuksessa on kaikki viisauden ja tiedon aarteet kätkettyinä. Joskus Hän antaa jonkun viisauden tai tiedon sanan pulpahtaa esiin ihan tietämättä, jälkeenpäin huomaa, tuo ei ollut minun sanani. IHMEELLISTÄ.

Jeesus on meidän sukulunastajamme ja Hän on painanut sinettinsä meihin. Jeesuksen kanssa saamme periä iankaikkisen elämän kirkkaudessa. Mahtaa se olla valtavaa. Ei oikein tahdo ymmärtää kaikkea tuota ihmeellistä ja hyvää.

Jeesus on meidän asianajajamme, terapeuttimme ja puolustajamme. Kuinka monta kertaa olen elämässäni ollut umpikujassa ja Jeesus on tullut ja ajanut asiani kuntoon ja kuinka suurta on antaa asiansa Hänen hoidettavakseen. Joskus se voi kestää vähän kauemmin kuin odotamme. Hän osaa hoitaa meidän sisäiset ongelmat ja olla terapeuttina meille. Olen myös kokenut, kuinka Hän puolustaa, kun on ajettu nurkkaan, Hän, tuo ihana Jeesus on tullut puolustamaan. Hän on IHMEELLINEN.

1250184573_img-d41d8cd98f00b204e9800998e