gwfwf.jpg


Henki on se, joka eläväksi tekee;

Joh. 6:63
Henki on se, joka eläväksi tekee; ei liha mitään hyödytä. Ne sanat, jotka minä olen teille puhunut, ovat henki ja ovat elämä.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Jumalan Henki on se asija joka eroittaa tieto paketin siitä joka vain tietää ulkovakin asijoita raamatusta?,mutta se on vain kuollutta tiettova vailla elämää,sillä Jumalan henki tekee vasta eläväksi sen Jumalan sanan,tieto ilman Henkejä on sama kuin ruumis ilman eläväksi tekevää Henkejä joka saa ihmisen elämään ja toimimaan!,Ihminen on Jumalan Pyhän Henken tenppeli,jossa Jumalan Henki asuu,ja kyse on siis uudesti syntyneestä ihmisestä joka on Jeesuksen Kristuksen oma!,Ja tuo Henki tekee meidät eläviksi Jumalan lapsiksi,ja nuo sanat mitä Jeesus ja yleensäkin raamattu puhuu ovat poltto puita siihen tenppeliin,jossa se Jumalan tuli pitäisi palaa!,jos sinulla on kaunis uuni talossasi ja se on toimiva,mutta jos sinulla ei ole poltto puuta laittaa sen sisälle,niin se on turha kapistus!,nimittäin tuli tarvitsee tarttuma pinnan ja ruokaa palaakseen isonakin roihuna?,ja mitä enenmän on puita sitä isonpi on tulen liekit!,kirjoitukset ovat tärkejät ja jokaisen pitäisikin tutkija Jumalan sanaa rukoillen ja näin lisätä poltto halkoja uuniinsa,nimittäin sinä joka etsit Jumalan voimaa elämääsi?,niin se voima löytyy juuri siitä ja sen kautta,sillä kirjoitettu on näin?,Matt. 22:29

Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Te eksytte, koska te ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Siis eksyminen johtuu kirjoituksijen tuntemattomuutesta?,ja Jumalan voiman poissa olo johtuu myös siitä että ei tunne kirjoituksija!.
Siis se joka lukee ja tutkii vain tiedon takija ilman Jumalan henkejä ,tulee mitä ilmeisinmin vain tietto paketiksi?,mutta kun mukana on Jumalan Henki niin se sana muuttuu sisinmässäsi voimaksi johon tuli tarttuu!.
Toivoisin kaikkijen Jumalan lapsijen tulevan Jumalan sanan asijan tuntijoiksi niin kuin Esra oli sitä aikoinaan vanhan liiton aikana ja hänen päällään sanotaan oli Jumalan hyvä käsi!.
Siunausta kaikille Jeesuksen nimessä!.

Jukka Taurunjärvi