1296108573_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

"Mutta kyyhkynen ei löytänyt paikkaa, missä lepuuttaa jalkaansa, vaan palasi hänen luoksensa arkkiin... Ja kyyhkynen tuli hänen luoksensa ehtoopuolella, ja katso, sen suussa oli tuore öljypuun lehti" 1. Moos. 8::9, 11.


Jumala tietää, milloin pidättää meiltä kaiken näkyvän rohkaisun ja milloin taas antaa sitä meille. Hyvä on luottaa Häneen joka tapauksessa. Silloinkin, kun meillä ei ole minkäänlaisia näkyviä todisteita Hänen huolenpidostaan, se on meidän parhaaksemme. Hän odottaa meidän tajuavan, että Hänen sanansa ja lupauksensa ovat paikkansapitäviä ja luotettavimpia kuin mitkään järkemme todistelut. Kun taas Hän antaa näkyvän todisteen, sekin on parhaaksemme. Me arvostamme sitä enemmän sen jälkeen, kun olemme luottaneet Häneen ilman todistetta. Jotka ovat olleet valmiit luottamaan Herraan ilman muuta todistetta kuin Hänen sanansa, saavat aina Hänen rakkautensa suurimmat ja lukuisimmat näkyvät todisteet.

C,G. Trumbull


Vastauksen viipyminen ei merkitse kieltoa. Moni rukous on taivaassa jo kirjattu, mutta siinä on merkintä: "Minun aikani ei ole vielä tullut." Jumalalla on määräaika ja määrätarkoitus. Hän , joka on määrännyt asumisemme rajat, on myös määrännyt vapauttamisemme ajan.

Lettie B. Cowman