1278235427_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Herra antaa voimaa heikoille.


Pyhä Henki on kehottanut minua puhumaan sinulle kiittämisestä. Heprean kielen kiittämistä tarkoittava sanajuuri merkitsee"palvontaa". Apostoli Paavali kirjoitti: "Kiittäen aina Jumalaa ja Isää kaikesta meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä Ef. 5:20.

Mitä pitempään elän ja mitä lähemmäksi juoksuni loppua täällä maan päällä tulen, sitä enemmän tunnen tarvetta palvoa häntä kiittämällä häntä kaikesta. "Kiittäkää joka tilassa. Sillä se on Jumalan tahto teihin nähden Kristuksessa Jeesuksessa" 1. Tess. 5:18.

Käsketäänkö tässä kiittää "joka tilassa"? Kyllä, sairaudessa ja terveydessä. Hyvinä aikoina ja huonoina aikoina. Myrskyissä ja auringonpaisteessa. Daavid sanoi: "Käykäämme kiittäen hänen kasvojensa eteen" Ps.95:2. Liian usein me emme tule Herran kasvojen eteen kiittäen. Sen sijaan me tulemme ongelmiemme taakoittamina, emmekä uhraa hänelle kiitosta siitä, että hän on varjellut meitä niin monin tavoin. Yksikään todella Herraa rakastavista ei voi sanoa, että hän olisi koskaan pettänyt.

Kysyn sinulta, milloin viimeksi keskeytit kaiken uhrataksesi kiitosta  Herralle siitä, mitä hän on puolestasi tehnyt?

"Kiittäkää Herraa, julistakaa hänen nimeänsä, tehkää hänen suuret tekonsa tiettäviksi kansojen keskuudessa. Laulakaa hänelle, veisatkaa hänelle, puhukaa kaikista hänen ihmeistänsä" Ps. 105:1-2.

David Wilkerson