1319703654_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Löysin kerran tämän paikan ja tallensin omalle koneelleni. Ihastuin tähän kovasti. Kirjoitan sen nyt tänne. Päätin, joskus vielä teen puheen tästä aiheesta, mutta vain Jumalani kanssa.

" Sieluni, älä halveksi tuskan hetkiä! Ne ovat aina olleet ylhäisten vaatetuspaikkoja. Kysy menneiden aikojen suurilta, mikä oli heidän suuruutensa kruunauspaikka; he vastaavat: ' Se oli se kylmä kallio, jolla kerran makasin.' Kysy Aabrahamilta; hän osoittaa sinut Moorian vuoren uhripaikalle. Kysy Joosefilta; hän vie sinut vankityrmään. Kysy Moosekselta; hän aloitti Niilin virran vaarojen keskellä. Kysy Ruutilta; hän pystyttää muistomerkin pelloille, joilla puursi. Kysy Daavidilta, hän kertoo, kuinka hänen laulunsa syntyivät yössä. Kysy Jobilta; hän muistuttaa sinua, kuinka Jumala vastasi pyörremyrskyssä. Kysy Pietarilta; hän ylistää hetkeä merellä, jolloin hän nöyrtyi. Kysy Johannekselta; hän osoittaa Patmosta. Kysy Paavalilta; hän saa voimansa hetkestä, jolloin valo sokaisi hänet. Kysy vielä yhdeltä -- Ihmisen Pojalta. Kysy Häneltä, kuinka Hänen Herruutensa on vallannut maanpiirin. Hän vastaa:' Kylmästä kalliopaadesta, jota vasten makasin -- Getsemanen kalliosta; siellä sain valtikkani.' Myös sinut, sieluni, vyötetään Getsemanessa. Malja, jonka tahtoisit jättää juomatta, on oleva kruunusi. Yksinäisyytesi hetki on sinun kruunusi. Tuskasi hetki koituu iloksesi. Erämaa puhkeaa laulamaan; vaienneen metsäsi puut nousevat ylistämään".

Mietin oman elämäni kruunajaispaikkaa, mikähän se olisi ollut. On ollut niin paljon kaikenlaista vaikeutta ja raskasta elämän tuskaa. Mutta sitten yht äkkiä keksin: Se oli se kauhea synnintunto, kun pelkäsin hirmuisesti joutuvani helvettiin ja Hän tuo IHANA, RAKASTETTAVA JEESUS tuli vierelleni ja antoi kaikki syntini anteeksi. Voi ihmeellistä autuutta. Saan olla Jumalan sydämelle rakas. Toinen oli, kun olin Jumalan neuvottelupöydässä. Ja mitä siitä seurasi.

Sinäkin voit miettiä, mikä on sinun elämäsi kruunajaispaikka?