1432986tdxh6g09ky-normal.jpg

 

 

Heikko liikuttaa Jumalaa


Oletko heikko ja kutsuttu? Älä pelossasi peräydy Jumala tietää voimasi rajallisuuden, Hän voi jakaa kuorman hartioillesi niin tasaisesti, ettet välttämättä sitä huomaakaan. Hän ei kuitenkaan tyydy vain tähän, Hän katsoo pesääsi ja kun horjut, Hän nostaa sinut taakkoinesi ylös ja kantaa sinut maaliin. Pääset Hänen syliinsä, Hänen lupauksensa helmaan.

"Jumala on uskollinen, Hän ei salli teitä kiusattavan yli voimienne vaan salliessaan kiusauksen Hän valmistaa myös pääsyn siitä, niin että voitte sen kestää" 1.Kor.10:13.)
Miten voit olla levoton, kun olet Hänen liittonsa suojassa Taivaallinen Isämme pitää innokkaasti huolta sinusta. Kun pyydät ujosti pientä ilon ja rauhan palasta, Hän kaipaa sinun avaavan suun ammolleen , mitä useammin pyydät sitä enemmän saat.

Tutki sydämesi juurta jaksaen ja huomaa erityisesti heikkoutesi ja aseta se Jumalan eteen, kuten Sarpatin leski asetti astiansa Elian eteen, . Odota ihmeellistä pelastusta äärettömältä Jumalalta, mitä enemmän tuot heikkouksiasi Jumalan parannettavaksi, sen parempi.

Älä anna koskaan uskosi heikkouden pitää sinua Jumalan läsnäolosta kaukana, uskosi , rakkautesi ja kärsivällisyytesi heikkoudet liikuttavat Häntä ja ne antavat Jumalalle suuremman syyn tulla avuksesi .

William Gurmall. (Airut)