fillari-normal.jpg

 

Sinulla on korkea kutsumus

Jos Jumala on kutsunut sinut täysivaltaiseen elämään Jeesuksessa. Hän vie sinut ristiinnaulitsemisiin ja nöyryytyksiin. Hän vaatii sinulta sellaista kuuliaisuutt, jossa sinulla ei ole varaa seurata muita kristittyjä, ja monin tavoin Hän näyttää sallivan toisille sellaista, mitä Hän ei salli sinun tekevän.

Toiset, jotka näyttävät hyvin uskonnollisilta ja hyödyllisiltä, sattaavat käyttää kyynärpäitään, vedellä lankoja ja toteuttaa suunnitelmiaan, mutta sinä et voi. Jos sitä yrität, epäonnistut surkeasti ja saat nuhteita Herralta, kunnes kadut katkerasti tottelemattomuuttasi.

Toiset voivat kehuskella itseään, Herralle tekemäänsä työtä, menestymisiään ja kirjoituksiaan, mutta Pyhä Henki ei salli sinulle tällaista. Jos yritätkin, Hän johtaa sinut syvälle nöyryytksiin, jotka saavat sinut halveksimaan itseäsi ja hyviä tekojasi.

Toisille sallitaan suurta aineellista menestystä joko itse tienaanalla tai perintönä.
Mutta sinut Jumala varustaa päivittäin, koska Hän haluaa sinun saavan jotakin paljon parempaa kuin kulta ja pysyvän avuttomassa riippuvaisuudessa Hänestä, niin että Hän yksin saa etuoikeuden huolehtia päivittäisistä tarpeistasi näkymättömistä aarrekammioistaan.

Herra saattaa sallia kunniaosoituksia ja mainetta toisille ja pitää sinut tuntemattomana, koska Hän haluaa tuottaa vaihtoehdon, tuoksuvan hedelmän, joka voidaan kasvattaa vain varjossa.

Jumala sallii toisten olla suuria, mutta pitää sinut pienenä. Hän sallii toisten tehdä työtään ja saada siitä kunnian, mutta panee sinut tekemään ja askaroimaan ilman tunnustusta. Sitten tehdäkseen työsi vielä kallisarvoisemmaksi Hän sallii toisten saavan kiitoksen sinun tekemästäsi työstä. Tämä tekee palkkiosi kymmenen kertaa suuremmaksi Jeesuksen palatessa. Pyhä henki pitää sinua rakastavan tiukasti silmällä nuhdellen sinua vähäisistä sanoista ja tunteista tai ajan tuhlaamisesta, josta toiset kristityt eivät näytä olevan millänsäkään.

Päätät siis mielessäsi, että Jumala on iankaikkinen, Kaikkivaltias ja että Hänellä
on oikeus tehdä omalleen niin kuin haluaa. Hän ei selittele sinulle niitä lukuisia asioita, jotka hämmetävät mieltäsi Hänen tavassaan kohdella sinua. Jumala ottaa sanasi todesta antaen toisten sanoa ja tehdä asioita, joita ei sinulle salli.

Tee lopullinen tilintekosi, pysy suorassa yhteydessä Pyhään Henkeen ja anna Hänen sitoa kielesi tai kahlita kätesi tai sulkea silmäsi äläkä vilkuile toisia.

Ja kun olet niin täynnä elävää Jumalaa, että sydämesi salaisissa sopukoissa olet tyytyväinen ja onnellinen tästä Pyhän Hengen omalaatuisesta, persoonallisesta, yksityisestä, kiivaasta huolenpidosta ja ohjauksesta elämässäsi, olet löytänyt taivaan esikartanon: Jumalan korkean kutsumuksen.

Ristin Kansa: Tuntematon