regen.gif

Jumalan Sana on ihmeellinen Sinua kohtaan.
Ihanaa ja lohdullista tietää, että Jumalan Sana pitelee Sinua hellävaroen.

Job. 15:11 Väheksytkö Jumalan lohdutuksia, sanaa, jonka hän puhui sinulle lempeästi? RK

5 Moos. 32:2 Sateena pisaroikoon opetukseni, kasteena valukoon puheeni niin kuin pisarat ruohikolle, kuin sadekuurot nurmikolle, RK

Jumalan Sana kastepisarana ei riko ihmistä, se nostaa, lääkitsee, eheyttää ja lohduttaa. Sana myös pitelee Sinua hellävaroen. Jumala puhuttelee Sinua lempeästi ks. Job. 15:11. Sinä saat kokea, miten Jumalan Sana on ihmeellinen Sinua kohtaan. Sana parantaa Sinun sisäiset haavat ja Sinun haavat umpeutuvat Jumalan rakkaudellisessa hoidossa, Sinä saat rauhan ja totuuden runsauden ks. Jer. 33:6.

Sinä vahvistut ja kasvat totuuden runsaudella. Sinä tulet näkemään, miten ihmeellinen Jumala on sitoutunut toimimaan Raamatun Sanan opetuksen mukaan, ettemme eksyisi ja pystyisimme tunnistamaan Hänen tekonsa, niin me saamme nähdä salatut asiat, joista emme ole tienneet. Kun me elämme Sanan mukaan niinkuin Sana meitä opettaa. Sinä saat tuntea Auttajaa väärentämättömän Sanan maidon äärellä ks. Jes. 60:16. Hän on voimallinen rakentamaan Sinua myös Sanan äärellä, sillä Sana on ihmeellinen Sinua kohtaan ks. Apt. 20:32.

Kunhan Kasvettuamme alamme ymmärtämään Sanaa ja omaksumme Sanan sisältämää Totuuden mukaista opetusta ja me elämme Sanan mukaan, sillä sanoo Raamattu, että "Kirjoitettu on, että 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee'". Sillä tavalla meidän usko saa vahvan otteen Sanasta perustuen Jumalan ihmeelliseen Sanaan.

5 Moos. 29:28 Salatut asiat kuuluvat Herralle, meidän Jumalallemme, mutta ne, jotka on ilmoitettu, kuuluvat ikuisesti meille ja meidän lapsillemme, että me toimisimme kaikkien tämän lain sanojen mukaan." RK

Kirj.?