syntinen.jpg

 

                                                         ELÄVÄ JUMALA

 

Nuoruudessani halusin elävän Jumalan, en kuollutta Jumalaa, en sellaista, joka ei ole mukana elämässä, joka ei vastaa rukouksiin, vaikka kuinka rukoilisi. Kun annoin elämäni Jeesukselle ja luin Raamatusta Jeesus Kristus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti, tunsin, tuon Jumalan minä haluan. Jeesuksen, joka vastaa rukouksiin, on elävä ja voimallinen. On mukana minun elämäni kuvioissa.

 

Jeesus Kristus on meidän meidän Herramme ja Kuninkaamme. Väsyneet, heikot, pettyneet ja sairaat ovat Hänelle rakkaita. Hän ymmärtää heitä, koska on kulkenut ihmisen tien. Tietää ja tuntee heidän elämänsä vaikeudet ja tuskan. Hän on myös meidän Veljemme. Ajatelkaa, meillä on Veli taivaassa, joka ei häpeä kutsua meitä veljikseen. Jumalan Poika on meidän veljemme. Ihmeellistä.

 

Jeesus Kristus on meidän esirukoilijamme ja astuu rinnallemme tukemaan meitä matkallamme kirkkauteen. Hänen rukouksensa ovat parhaat rukoukset, sillä Hän tietää, mikä on parasta meille. Ei Hän meidän oikkuihin vastaa, vaan niihin asioihin, jotka kirkastavat Jumalan kunniaa. Emme me itsekään aina tiedä, mikä on parasta. Olemme monesti niin lihallisia, mutta Herra kasvattaa meitä niin kuin isä poikaansa, pois lihallisuudesta. Kiitos Jumalalle!

 

Jeesus Kristus on meidän Veriylkämme. Hän on ostanut meidät verellään ja kuolemallaan. Olemme hyvin kalliisti ostetut Jumalan Pojan verellä saatanan vallasta Jumalan Valtakuntaan, Jumalan lapsiksi ollen meidän Sulhasemme. Sulhanen tietää mitä morsian tarvitsee. Hän ruokkii ja hoitaa meitä parhaaksemme.

 

Hän kaunistaa morsiantaan vieden häntä tuleen ja veteen. Monien vaarojen kautta meidän uskomme vahvistuu ja rakkautemme lisääntyy Häneen, kun huomaamme, Hän Sulhasemme on mukana niissä kaikissa, ei jätä eikä hylkää. Hän haluaa rinnalleen morsiamen, jolla on elämässä saatua kultaa; vaikeuksien kautta saatua kultaa, joka ei pala tulessakaan, vaan Ylkämme kuva tulee noissa vaikeuksissa morsiamen luonteeseen. Ihmeellistä.