1kiit-normal.jpg

 

ÄlÄ KATSO TAAKSESI

 

Hänelle Jeesus sanoi: ”Ei kukaan, joka tarttuu auraan ja katsoo taakseen, ole kelvollinen Jumalan valtakuntaan.” (Luuk. 9:62, Raamattu Kansalle -käännös 2012.)

 

Kun olemme vastaanottaneet Jumalan Pojan, Jeesuksen , elämäämme ja tulleet hänen omikseen, olemme jättäneet taaksemme entisen elämän, jossa elimme tämän maailman menon mukaan. Olemme tarttuneet auraan, jonka avulla menemme eteenpäin niin hengellisessä kuin maallisessa elämässämme, kunnes pääsemme kotiin Jumalan luo. Olemme tarttuneet Jumalan antamaan auraan.

 

Näin olemme liikkeelle lähteneet ja aurallamme avaamme edessä olevan tien, Jumalan avulla. Pääsemme eteenpäin niin kauan kuin katsomme eteenpäin Kristukseen, ja auran avulla vaot aukenevat.

 

Joskus jätämme työn kesken ja jäämme katsomaan elämässä taaksemme ja auramme jää paikalleen. Alamme katsoa itseämme, emmekä Jeesukseen Kristukseen. Matkamme pysähtyy, eikä reitti enää avaudu eteenpäin. Tämä on sielujemme vihollisen suunnitelma kohdallamme.

 

Kiitos Jumalalle, että meillä on Puolustaja, Pyhä Henki, joka tulee avuksi, kun annamme Hänen ohjata ja johdattaa meitä pois itsestämme takaisin Jeesukseen. Älkäämme katsoko taaksepäin, vaan eteenpäin olkoon katseemme luotu ja Jeesukseen Kristukseen.

 

Rohkaisuksi meille jokaiselle Herrassa Paavalin sana Fil. 3:13-14 ja 4:7. Mennään Jumalan armosta eteenpäin Jeesuksen Kristusen avulla.

Marina Tolvanen: Ristin Kansa lehdestä