käsi kädessä.jpg

                                                   Vaatekaappi

" Sieluni, älä halveksi tuskan hetkiä! Ne ovat aina olleet ylhäisten vaatetuspaikkoja. Kysy menneiden aikojen suurilta, mikä oli heidän suuruutensa kruunauspaikka; he vastaavat: ' Se oli se kylmä kallio, jolla kerran makasin.' Kysy Aabrahamilta; hän osoittaa sinut Moorian vuoren uhripaikalle. Kysy Joosefilta; hän vie sinut vankityrmään. Kysy Moosekselta; hän aloitti Niilin virran vaarojen keskellä. Kysy Ruutilta; hän pystyttää muistomerkin pelloille, joilla puursi. Kysy Daavidilta, hän kertoo, kuinka hänen laulunsa syntyivät yössä. Kysy Jobilta; hän muistuttaa sinua, kuinka Jumala vastasi pyörremyrskyssä. Kysy Pietarilta; hän ylistää hetkeä merellä, jolloin hän nöyrtyi. Kysy Johannekselta; hän osoittaa Patmosta. Kysy Paavalilta; hän saa voimansa hetkestä, jolloin valo sokaisi hänet. Kysy vielä yhdeltä -- Ihmisen Pojalta. Kysy Häneltä, kuinka Hänen Herruutensa on vallannut maanpiirin. Hän vastaa:' Kylmästä kalliopaadesta, jota vasten makasin -- Getsemanen kalliosta; siellä sain valtikkani.' Myös sinut, sieluni, vyötetään Getsemanessa. Malja, jonka tahtoisit jättää juomatta, on oleva kruunusi. Yksinäisyytesi hetki on sinun kruunusi. Tuskasi hetki koituu iloksesi. Erämaa puhkeaa laulamaan; vaienneen metsäsi puut nousevat ylistämään".

                                                            George Matheson

 

 

Sieluni, älä halveksi tuskan hetkiä! Ne ovat aina olleet ylhäisten vaatetuspaikkoja. Malja, jonka tahtoisit jättää juomatta, on oleva kruunusi. Yksinäisyytesi hetki on sinun kruunusi. Tuskasi hetki koituu iloksesi. Erämaa puhkeaa laulamaan; vaienneen metsäsi puut nousevat ylistämään

George Matheson

 

Mietin, mikä oli ninun vaatetuspaikkani? Se oli kun olin kuolla ja kuitenkin jäin elämään. Jumala sanoi: "Tämä lapsi ei kuole, mutta joutuu elämään vaikean elämän vammaisena. Ja toinen oli, kun niin syntisenä ja itkuisena sain luovuttaa syntisen elämäni Jeesuksen rakastaviin ja puhdistaviin käsiin.