Kuva
Luin aamulla Kol. 3 lukua ja sytytti niin.

12 Pukeutukaa siis te, jotka olette Jumalan valituita, pyhiä ja rakkaita, sydämelliseen armahtavaisuuteen, ystävällisyyteen, nöyryyteen, sävyisyyteen, pitkämielisyyteen,
13 kärsikää toinen toistanne ja antakaa toisillenne anteeksi, jos kenellä on moitetta toista vastaan. Niinkuin Herrakin on antanut teille anteeksi, niin myös te antakaa.
14 Mutta kaiken tämän lisäksi pukeutukaa rakkauteen, mikä on täydellisyyden side.
15 Ja vallitkoon teidän sydämissänne Kristuksen rauha, johon te olette kutsututkin yhdessä ruumiissa, ja olkaa kiitolliset.
16 Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toinen toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne.


Kuva

Menkäämme Kristuksen vaatekaapille ja pukekaamme nuo ihanat Kristuksen vaatteet päällemme. Tuossa luki sydämelliseen armahtavaisuuteen, voi sitä me tarvitsemme. Sitten siellä luki ystävällisyyteen, sekin on hurjan tärkeää, pukea ystävällisyys päällemme. Vielä nöyryyteen, oi Jeesus, mä haluan pukea Sinut päälleni. Sinä olet nöyrä ja kuuliainen. Sävyisyyteen, me tarvitsemme tuota sävyisyyttä aivan kipeästi. Vielä pitkämielisyyteen, sitäkin me tarvitsemme toinen toistemme kanssa, ettemme loukkaa toisiamme. Sana pyytää meitä kärsimään toinen toistamme ja antamaan anteeksi, niikuin Herrakin on meille anteeksi antanut. Kaiken tämän lisäksi pukeutukaa rakkauteen. Tässä on näitä Kristuksen vaatteita. Jeesus, auta minua pukemaan todella sinut päälleni, silloin sydämessäni vallitsee Kristuksen rauha. Jeesus, auta myös Sanan lukemisessa, että Sana jää muistiin, että olisi kykenevä opettamaan ja neuvomaan toisia.
 
1250184573_img-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpg